Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Lejlighed til leje, Rødovre (kun bytte)

2610 Rødovre
  • Lejlighed til leje
  • 85 m2
Lejlighed til leje, Rødovre<span class="hglt"> (kun bytte)</span>
2610 Rødovre
  • Lejlighed til leje
  • 85 m2

Lejlighed til leje, Rødovre (kun bytte)

Fakta

  • 1203138
  • Lejlighed
  • 85 m2
  • Ikke angivet

Lejlighed til leje i 2610 Rødovre

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Vigtig Information: Denne bolig udbydes af en privatperson, hvor du skal være ekstra opmærksom på en række forhold. Læs mere her.

lejlighed byttes, 2610 85 m2

Byttelejlighed fra Rødovre til Vipperød eller omegn.

I billederne kan du se plantegningen til vores lejlighed og resten er taget da vi selv flyttede ind. Den ligger tæt på Rødovre Centrum, har busser næsten lige uden for døren, gå afstand til S-tog og har den dejligste udsigt over et roligt villakvarter. Der er masser af indkøbsmuligheder inden for fem minutters gang og det er super nemt at komme både ind til København, og ud af byen igen, med bil eller offentlig transport.
Huslejen eksklusivt forbrug er ca 8300,-
Lejligheden er i tre plan og har skur og loftsrum til opbevaring.

Info omkring lejlighed og boligforening:
[xxxxx] det ovenstående lyder som noget for dig / jer, så skriv endelig til os :)

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Hej,
Vi er en familie på fire der gerne vil ud og have lidt mere plads og en have.
Vi har en 3½ værelses lejlighed i Rødovre, som vi har været meget glade for. men som ikke længere helt opfylder vores boligønsker. Desuden har vi forelsket os helt vildt i Vipperød, så vi kunne virkelig godt tænke os at bytte vores lejlighed til et rækkehus eller lignende der. Alternativt hvis du bor i Holbæk, Tølløse eller deromkring og gerne vil til Rødovre, så skriv endelig, vi er åbne for forslag så længe det er i det generelle område.
Vi søger minimum tre værelser, men hest fire (eller flere) og minimum 85 kvm. Huslejen før forbrug må helst ikke overstige 10.000 og en have er et must.Hvis du har noget til udlejning, men ikke ønsker at bytte hører vi også gerne fra dig.

Information og data

Denne ungdomsbolig til leje ligger i Rødovre. Rødovre har postnummeret 2610, og ligger i kommunen Rødovre, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 85 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne bolig.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.