Ungdomsbolig.com

Find ungdomsboliger.

Ungdomsboliger i Skive

Her et udvalg af ungdomsboliger i Skive lige nu:

Lejlighed til leje på Sallinggade, Skive

Skøn 2 værelses lejlighed på 60 kvm belligende på 1. sal. Lejligheden er med egen indgang og lille altan.Lejligheden indeholder én lille entre, stort lyst køkken og stue, soveværelse med skab og et...

Modelfoto

61 m2 lejlighed til leje på �gade, Skive

Dejlig 2 værelset lejlighed beliggende ovenpå Søndercentret i Skive. Lejligheden er på 61 m2 og har en dejlig altan ned til Skive å. Der er gode parkeringsforhold og et hyggeligt gårdmiljø. Der hør...

Lejlighed til leje på Resenvej, Skive

Hyggelig 2 værelses lejlighed beliggende på 1.sal.Lejligheden er med nyere badeværelse og køkken.Endvidere er der adgang til fælles vaskemaskine, gårdområde og cykelskur.

Lejlighed til leje på Vindevej, Skive

Hyggelig 2 værelses lejlighed med egen indgang, vaskemaskine og depotrum. Endvidere er der adgang til fælles have. Der er mulighed for leje af carport.

Lejlighed til leje på �stergade, Skive

Hyggelig nyrenoveret 3 værelset lejlighed på 60 kvm.Beliggende i stueetage med adgang til fælles vaskemaskine og tørretumbler.Endvidere er der egen lille terasse.

Modelfoto

Lejlighed til leje på Voldgade, Skive

Lys 3 værelses lejlighed på 71 kvm. beliggende på 1.sal.Lejligheden er med nyere moderne køkken og rummeligt badeværelse. Lejligheden er desuden velegnet til bofællesskab.Endvidere er der adgang ti...

Modelfoto

Lejlighed til leje på Voldgade, Skive

3 værelses lejlighed på 71 kvm. beliggende i stueetage, med nyere køkken og badeværelse samt adgang til fælles gårdområde, vaskemaskine og tørretumbler.Lejligheden er velegnet til bofællesskab.

67 m2 lejlighed til leje på �gade, Skive

Lækker 2 værelses lejlighed i Skive centrum Billederne er ikke korrekte idet stuen er større ligesom køkkenet har opvaskemaskine. Så snart det er muligt vil der komme nye billeder.